AGL Music on intohimon tuoma levy-yhtiö ja artistipalvelu, joka kuuluu AGL Groupin monipuoliseen palvelutarjontaan. Tavoitteenamme on tarjota uusille lahjakkaille artisteille ponnahduslauta musiikkiteollisuuteen ja jakaa heille tarvittavaa tietotaitoa menestyksen saavuttamiseksi.

Meillä AGL Musicilla uskomme artistien luovuuteen ja potentiaaliin. Haluamme toimia luotettavana kumppanina ja tarjota heille reilun sopimuksen, joista jokaiseen mennään artistin laatimilla pelisäännöillä. Pyrimme pitämään läpinäkyvyyden ja avoimuuden keskeisenä periaatteena toiminnassamme, jotta artisti voi keskittyä luovaan työhönsä tietäen, että heidän oikeutensa ja etunsa ovat turvattuja.

AGL Music tarjoaa laajan valikoiman artistipalveluita, kuten keikkamyyntiä, äänityspalveluita, musiikin tuotantoa ja markkinointitukea. Panostamme artistien kehittämiseen ja autamme heitä luomaan uniikin musiikillisen identiteetin.

AGL Musicin tavoitteena on olla enemmän kuin vain levy-yhtiö. Haluamme toimia mentorina ja tukijana uusille artisteille, auttaen heitä löytämään oma äänensä ja saavuttamaan musiikilliset tavoitteensa. Ymmärrämme, että jokainen artisti on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä palveluita ja henkilökohtaista tukea jokaiselle artistillemme.

Liity AGL Musicin artistiperheeseen ja anna meidän auttaa sinua matkallasi. Me uskomme sinuun ja potentiaaliisi, ja haluamme olla osa menestystarinaasi. Tule mukaan AGL Musicin maailmaan, missä luovuus kohtaa ammattitaidon ja reiluuden pitkäaikaiselle menestykselle.

AGL Group Oy